21.05.2014
Agnieszka Muszka

Hit Kwisonaliów

Hit Kwisonaliów

Jedną z atrakcji tegorocznych Kwisonaliów będzie gotowanie „Największego kotła zupy rybnej w Polsce”. Będzie to miało miejsce podczas drugiego dnia święta naszego miasta tj. 07.06.2014 r. w godz. 1400-1700 na bulwarze nad Kwisą. 
Zupę będzie gotował w ogromnym kotle Gabriel Szafranek – szef kuchni  Interferie Sport  Hotel Świeradów Zdrój pod okiem znanego kucharza gawędziarza, znawcy kuchni myśliwskiej Pana Grzegorza Russaka. Głównym jej składnikiem będą naturalnie ryby: pstrągi i dorsze. 
To doskonała okazja, aby sprawdzić jak może smakować taka zupa. Każdy będzie miał możliwość skosztowania, bo będzie jej prawie tysiąc litrów.
Serdecznie zapraszamy i życzymy smacznego !

Jedną z atrakcji tegorocznych Kwisonaliów będzie gotowanie „Największego kotła zupy rybnej w Polsce”. 

Będzie to miało miejsce podczas drugiego dnia święta naszego miasta tj. 07.06.2014 r. w godz. 14.00-17.00 na bulwarze nad Kwisą.

Zupę będzie gotował w ogromnym kotle Gabriel Szafranek – szef kuchni Interferie Sport Hotel Świeradów Zdrój pod okiem znanego kucharza gawędziarza, znawcy kuchni myśliwskiej Pana Grzegorza Russaka. Głównym jej składnikiem będą naturalnie ryby: pstrągi i dorsze. To doskonała okazja, aby sprawdzić jak może smakować taka zupa.         Każdy będzie miał możliwość skosztowania, bo będzie jej prawie tysiąc litrów.

Serdecznie zapraszamy i życzymy smacznego!


print

Na skróty